Batch Photo

Batch Photo

January 7, 2011

7 Januari

Menjalankan tanggungjawab di meja pengarang blog batch, hari ini, saat ini, sudah pasti seluruh warga MCKK Class of 2008 akan terkenang dan teringat akan memori lampau pada 7 Januari 2004. Hadir dari seluruh pelosok negara, dari Johor hingga ke Perlis, juga dari Borneo, semuanya datang duduk di bawah satu bumbung dan belajar mengenal erti persahabatan dan persaudaraan (Sorrylah, aku dah lama tak menulis, so bahasa ada formal sikit ha ha).

Ha ha kembali pada tone cerita yang lebih ceria, kita ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada batch yang tercinta. Banyak kenangan manis dan pahit selama lima tahun hidup bersama. Sedar tak sedar, bila dah menginjak ke tahun 2011, kita semua dah jadi tua, bukan lagi remaja. Maka, tanggungjawab makin banyak, kerja semakin bertambah ( Ye lah, semua dah nak jadi 20 tahun dah pun).

Tahun ini juga, akan menyaksikan ramai yang akan menyambung pengajian ke luar negara. Bulan Februari saja, budak-budak ke Australia dan New Zealand akan menghabiskan pengajian ijazah. Maka, KLIA, nantikanlah kehadiran kami, budak-budak batch yang ceria (dan akhirnya sedih sebab kawan baik dah terbang).

Reunion Extravaganza 2011 (ha ha boleh tak aku cadangkan nama nieh untuk next reunion?) turut akan diadakan dalam bulan Februari. Seperti biasa, kita akan teruskan pecahan rekod dengan kehadiran yang semakin meningkat dari masa ke masa. Yang terakhir di Pelita KLCC dan yang terbaru adalah di …… (he he rahsia lah, tapi dipercayai akan diadakan di sebuah mahligai besar di negeri Selangor).

Akhir sekali, Happy Birthday to all! Selamat Ulang Tahun yang ke-8. Semoga batch kita terus cool dan selamba, tapi dipenuhi dengan manusia-manusia hebat dan berjaya J

1 comment:

  1. lambat aku comment XD
    exam dah habis fendy?
    make sure kau termasuk org2 yg nak fly tu..
    aku nak peluk2 kau nanti,ahahaha

    ReplyDelete