Batch Photo

Batch Photo

July 8, 2010

Updates Batch

Untuk pengetahuan semua, Ihsan dah balik Malaysia and bercuti selama dua bulan. Dikhabarkan dia begitu bermurah hati membelanja rakan rakan batchnya yang datang berjumpa dengan begitu mewah sekali. Setakat taraf snack nasi lauk ikan keli tak main dah la. So apalagi, silalah kejar dia di Putrajaya.

Memandangkan Ihsan pun begitu merindui teman teman lamanya (termasuk teman yang pernah mesra dulu), dia ingin sangat berjumpa dengan anda sekalian yea. Rajin rajin lah contact beliau.

Farid Iwan dah berjaya dapat tawaran belajar di bumi Kanada. Inshallah, 31 Ogos, beliau akan bertolak ke sana. Maka, macam biasa, dia juga ingin mengejar rakan rakan lama. Yang dah ala ala kacang lupakan kulit tuh, pandai pandai lah timbulkan diri.

Sekarang musim budak batch balik koleq claim sijil SPM. So far banyak lah rombongan rombongan ini berbondong-bondong ke MCKK ambil sijil. Rasanya yang balik beramai-ramai started with geng-geng Aiman Hadi, followed by geng Utagha iaitu Geng YM Ungku Asyraff dan semestinya yang terbaru, Geng Ed yang juga membawa balik bekas Presiden Batch, Afiq yang sangat liat nak datang sebarang gathering ha ha.

Maseh menunggu lampu hijau untuk mengumumkan Majlis Bersatu Semula. Oi, bila nak plan?

No comments:

Post a Comment