Batch Photo

Batch Photo

June 25, 2010

Bila lagi?
Tidak kurang dari seminggu lagi, akan ramai lah budak-budak batch akan mula mendaftarkan diri untuk pengajian degree masing-masing. Good luck and all the best in pursuing your goals and ambitions (well, itu bukan ultimate motive post ini, nak buat mukadimah saja).

Sebenarnya, this post ingin memberi tekanan politik kepada ‘orang-orang kuat’ untuk menggerakkan kembali Majlis Bersatu Semula (reunion) yang dikira agak sinonim dengan Class of 2008.

So, memandangkan dah ramai akan mula start study balik, so this is the best chance to have reunion again. So, flashback balik, this year alone dah ada Majlis Birthday Batch in Januari, Futsal Batch around Mac (ke April?) and kehadiran memang sangat memberangsangkan.

So, kami di Biro Blog dan Cerita-cerita Sensasi hanya menanti green light saja dari ‘orang-orang kuat’ untuk mengumumkan sebarang Majlis Bersatu Semula.

So chances are, kita boleh buat konvoi ramai-ramai ke Finale Wind Orchestra (masuk final ke tak nieh?), Futsal in July and semestinya Bukak Puasa Batch around mid August.

Sebarang hebahan maklumat, silalah layari blog ini: Media rasmi Class of 2008!

p/s: Biro Majlis Bersatu Semula, apa lagi, tiupkan saja semboyan itu.

No comments:

Post a Comment